Luidsprekers

Overal muziek in huis kan door de juiste luidsprekers op te stellen of in te bouwen. Zo kan je naar je favoriete muziek luisteren met uitstekende kwaliteit.

Luidsprekers kunnen we opdelen in twee soorten, namelijk actieve luidsprekers en passieve luidsprekers. Actieve luidsprekers zijn al voorzien van hun eigen versterkermodule, passieve luidsprekers hebben nog een losse versterker nodig. B&B Security bekijkt graag de mogelijkheden voor bij jou thuis.

Inbouw of opbouw speakers

Bij nieuwbouw is het nog makkelijk om luidsprekers in te bouwen in een muur of plafond. Dit kan ook bij reeds bestaande huizen, maar dan zal er daarna opnieuw moeten geverfd worden. Je kan ook kiezen voor opbouw speakers. Hier worden de speakers bevestigd op de muren of het plafond.

Outdoor speakers

Wanneer u in uw tuin of op uw terras ook wel eens muziek wilt luisteren tijdens een leuke BBQ of een heus tuinfeest, zult u speakers moeten gebruiken die tegen alle weersoorten kunnen. Hiervoor zijn outdoor speakers ontwikkeld: deze kunnen alle weervormen aan, en geven ten alle tijde een goed geluid.

Andere beveilingsoplossingen

Bezoek onze showroom

Op afspraak kan je ook altijd terecht in onze showroom waar je een volledig gamma aan hoogtechnologische systemen in werking kan zien. Van camerabewaking, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie tot home cinema en multi-room oplossingen.
Ik wil een afspraak