Incert-kwaliteitslabel | B&B Security


B&B Security beschikt over het INCERT-kwaliteitslabel en plaatst alleen INCERT goedgekeurde alarmsystemen.


Incert B&B SecuritySinds een tiental jaar bestaat het INCERT-kwaliteitslabel. Dit label biedt bedrijven en particulieren de garantie dat ze in zee gaan met een ervaren installateur én dat deze uitsluitend goedgekeurde kwaliteitssystemen en -onderdelen plaatst.

Installateurs die over het INCERT-label beschikken, voldoen aan een lange lijst van voorwaarden. De systemen moeten worden geïnstalleerd volgens de regels van de kunst in overeenstemming met gedetailleerde INCERT-lastenboeken. Jullie kunnen dus rekenen op objectieve en betrouwbare informatie over de verschillende alternatieve systemen en mogelijkheden.


Hoe geld besparen door een INCERT installatie?

Verzekeringsmaatschappijen weten dat een INCERT-installatie geplaatst door een gecertificeerde installateur de garantie voor de beste bescherming biedt. Verzekeringsmaatschappijen kennen en erkennen INCERT en keuren de genomen veiligheidsmaatregelen goed, zodat je kan genieten van kortingen op de premies voor de diefstalverzekering.

Ik wil een afspraak met B&B Security


Onze werkwijze

  1. We komen eerst vrijblijvend ter plaatse voor advies op maat
  2. We werken een offerte uit op maat van jouw project
  3. In onze showroom kunnen we de offerte bespreken en kan je alles in werking zien
  4. Na goedkeuring van de offerte, plannen we binnen de 3 weken de plaatsing in
  5. Na de installatie ruimen we alles mooi op en geven we uitleg over het gebruik van jouw nieuwe installatie en ontvang je een INCERT-certificaat. Deze kan je voorleggen aan je verzekering.
  6. Ook na onze installatie bieden we je 24u / 24u service

Nog meer info kan je vinden op de website van INCERT: http://www.incert.be/nl


INCERT animatiefilm 2015