Multiroom

B&B Security verdeelt en plaatst je multiroom systeem van Sonos.

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met perfect klinkende muziek, films en tv. Stream via WiFi. Speel af waar je zin in hebt. Versterk elk moment van de dag met intens en sensationeel geluid.

Sonos | B&B SecurityAl je favoriete muziek overal in huis.

Met Sonos heb je toegang tot alle muziek ter wereld. Van de meest populaire streamingdiensten, on demand-services tot de beste internetradiostations.

Van je favoriete podcasts en audioboeken tot je eigen downloads. Alles waar jij graag naar luistert, heb je binnen handbereik.Sonos | B&B SecurityGeluid dat je omver blaast.

Neem onze woofers en tweeters: die zijn compleet op maat gemaakt. Passend bij de unieke architectuur van die specifieke speaker. Het brein is zo slim, dat hij precies herkent waar je hem plaatst en de klank daarop aanpast.
Dat noemen we Trueplay. Een eigen tuningtechniek die ervoor zorgt dat al je muziek altijd even goed klinkt, waar jij je speaker ook neerzet.

Sonos Home Sound System | NL

Andere beveilingsoplossingen

Bezoek onze showroom

Op afspraak kan je ook altijd terecht in onze showroom waar je een volledig gamma aan hoogtechnologische systemen in werking kan zien. Van camerabewaking, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie tot home cinema en multi-room oplossingen.
Ik wil een afspraak