Inbraakbeveiliging

B&B Security kan jouw inbraakbeveiliging integreren in een totaalconcept met brandbeveiliging en toegangscontrole. Zo is uw woning, gezin of bedrijf op elk vlak optimaal beschermd.

Elk huis is anders en heeft een andere aanpak op maat nodig. Is er bekabeling, zijn er huisdieren,...?

Daarom komen we gratis vrijblijvend bij jou langs voor advies en maken we daarna graag een aangepaste offerte op. In onze showroom is het mogelijk om al onze producten te bekijken en aan het werk te zien.

B&B Security is je partner voor inbraakbeveiliging op maat. Vanuit Bierbeek werken wij voor jouw woonst of bedrijf in Vlaams-Brabant, Brussel, Limburg of Antwerpen.

Een volledige inbraakbeveiliging is een installatie met diverse componenten:

  • Detectoren doen zowel een controle op warmtebeweging als reële beweging wat tevens een betrouwbare stabiliteit garandeert.
  • Magneetcontacten worden geplaatst op ramen, deuren, garagepoorten, …Zij doen controle wanneer een bepaalde raam of deur wordt geopend.
  • Sirenes voor binnen of buiten
  • Toegangscontrole via code of vingerprint
  • Camera's die elke beweging detecteren
  • Videofonie om te zien wie er voor de deur of poort staat

Ten slotte verzekeren we u dat al onze installatie voorzien zijn van het INCERT-kwaliteitslabel.


Ik wil een afspraak

Onze oplossingen

Andere beveilingsoplossingen

Bezoek onze showroom

Op afspraak kan je ook altijd terecht in onze showroom waar je een volledig gamma aan hoogtechnologische systemen in werking kan zien. Van camerabewaking, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie tot home cinema en multi-room oplossingen.
Ik wil een afspraak