Branddetectie

Een beveiligingssysteem kan bestaan uit een separate brandbeveiligingsinstallatie, maar ook een inbraakbeveiliginginstallatie kan uitgebreid worden met diverse branddetectie middelen. B&B Security heeft ruime ervaring met het adviseren, aanleggen, in bedrijf stellen en onderhouden van elektronische brandbeveiligingsystemen en stelt deze expertise ten alle tijden ter beschikking. Met een goed brandbeveiligingsysteem kunt u voortaan met een gerust hart gaan slapen. Wist u dat slapende mensen niets ruiken en dat het gevaar van verstikking door rook groter is dan het risico van het vuur zelf? Rookmelders zorgen ervoor dat rook snel wordt opgemerkt en dat daarmee de kans op ongelukken kleiner wordt.

Bij een beginnende brand is het van cruciaal belang dat deze in een zo vroeg mogelijk stadium wordt gesignaleerd. Hoe sneller kan worden begonnen met brandbestrijding, des te kleiner zal de gevolgschade zijn.

Een goed elektronisch beveiligingssysteem zal geen brand voorkomen, maar kan u wel helpen bij het beschermen van uw leven en dat van uw dierbaren. Het systeem zal u in staat stellen een brandend huis tijdig te verlaten en tegelijkertijd het verlies aan bezittingen tot een minimum te beperken door de hiervoor geëigende instanties op tijd te alarmeren.

Brandbeveiliging volgens de norm

Ben je verplicht om na controle van de brandweer je pand, woning of studentenkamers volgens de norm te beveiligen tegen brand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van je risicoanalyse, installeren wij brandbeveiliging die je niet alleen zal verwittigen wanneer er brand is, maar ook waar en in welk kamer. Wij installeren alles volgens de norm (indien van toepassing voor jou project) zodat de externe, onafhankelijker keurder, dit ook kan beoordelen met het oog op de meest optimale en veilige omgeving. 

Noodverlichting

Ook is B&B Security gespecialiseerd voor het plaatsen en onderhouden van noodverlichting. Bij een brand zal in veel gevallen de electriciteit uitvallen. Met noodverlichting maak je dus meer kans om het brandend gebouw sneller en veiliger te verlaten.

Andere beveilingsoplossingen

Bezoek onze showroom

Op afspraak kan je ook altijd terecht in onze showroom waar je een volledig gamma aan hoogtechnologische systemen in werking kan zien. Van camerabewaking, toegangscontrole, inbraak- en branddetectie tot home cinema en multi-room oplossingen.
Ik wil een afspraak