COVID19 - Coronavirus: ontdek hier waarom wij operationeel blijven

Naar aanleiding van het laatste nieuws rond COVID-19 beter gekend als het Coronavirus, informeren dat B&B Security volledig operationeel is en blijft. Wij garanderen in deze moeilijke periode de kwaliteit en de gebruikelijke service.

Veiligheid eerst en dit op alle gebied:

  1. In de eerste plaats uw en onze gezondheid
  2. In de tweede plaats uw veiligheid thuis of op het werk

Onze vertegenwoordigers en techniekers zijn operationeel en werken veilig in overeenstemming met de wettelijke maatregelen van de Belgische regering.

Hierbij voeren wij de volgende maatregelen door:

  • Al onze werknemers worden steeds van propere en hygiënische werkplek voorzien (zoals bureautafels, toetsenborden en voertuigen) door deze regelmatig te ontsmetten
  • Het toepassen van een goede handhygiëne voor werknemers door het voorzien van handontsmettingsmiddelen op zichtbare plaatsen
  • Het voorzien van een goede respiratoire hygiëne op de werkplek door het gebruik van papieren zakdoekjes ingeval van hoesten en niezen
  • Het informeren van werknemers dat ze zich met ziektesymptomen zoals hoest en/of koorts thuis verplicht thuis moeten blijven en zich niet naar een afspraak/installatie of onderhoud mogen begeven.

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat al onze geplande klantafspraken kunnen doorgaan: installaties, offertebesprekingen en onderhouden.


Wij nemen hiervoor de volgende maatregelen:

  • ‘Social distancing’: 1 meter afstand bewaren en geen handen schudden
  • Zeer goede hygiëne: regelmatig ontsmetten van de handen, alsook het ontsmetten van al onze bedieningspanelen bij u in huis of op kantoor tijdens al onze interventies en/of bezoeken.
  • Tijdens weekdagen - optie om Skype te gebruiken bij vragen over een offerte en/of uitleg over het gewenste of een bestaand alarm-, camerabewaking, brand- of videofoniesysteem. Dankzij deze mogelijkheid kunnen wij u informeren vanuit onze showroom, waar al onze apparaten steeds staan tentoongesteld. U kan ons steeds toevoegen op skype via het volgende e-mailadres: info@bnbsecurity.be.
  • Indien er twijfel heerst bij zowel uzelf als onze monteurs, zullen wij de gemaakte afspraken in overleg verplaatsen. U kan ons hier steeds voor bereiken via info@bnbsecurity.be of via 0494 / 84 84 24 en dit liefst 48u voor aanvang.

We willen nogmaals benadrukken dat we alle voorschriften en adviezen opgesteld door de Federale overheidsdiensten zullen blijven volgen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet om ons te contacteren.