Registreer u en ontvang van B&B Security een gratis rookmelder.

Bij een beginnende brand is het van cruciaal belang dat deze in een zo vroeg mogelijk stadium wordt gesignaleerd. Hoe sneller kan worden begonnen met brandbestrijding, des te kleiner zal de gevolgschade zijn.

Daarom geven we voor iedereen die zich via onderstaande button registreert, een gratis rookmelder zolang de voorraad strekt. Eén rookmelder per unieke registratie/thuisadres.

Registreer je hier voor een gratis rookmelder


Een beveiligingssysteem kan bestaan uit een separate brandbeveiligingsinstallatie, maar ook een inbraakbeveiliginginstallatie kan uitgebreid worden met diverse branddetectie middelen.

B&B Security heeft ruime ervaring met het adviseren, aanleggen, in bedrijf stellen en onderhouden van elektronische brandbeveiligingsystemen en stelt deze expertise ten alle tijden ter beschikking.

Met een goed brandbeveiligingsysteem kunt u voortaan met een gerust hart gaan slapen. Wist u dat slapende mensen niets ruiken en dat het gevaar van verstikking door rook groter is dan het risico van het vuur zelf? Rookmelders zorgen ervoor dat rook snel wordt opgemerkt en dat daarmee de kans op ongelukken kleiner wordt.